![]() ![]() ![]() Pieczywo tradycyjne - zawsze ¶wieże
Tylko naturalne składniki
Wyroby cukiernicze LP NAZWA ASORTYMENTU MASA
1. BUŁKA SŁODKA RÓŻNE NADZIENIA * 90 G
2. PˇCZEK Z MARMOLADˇ 90 G
3. PˇCZEK Z INNYMI NADZIENIAMI ** 90 G
4. PˇCZEK WIEDEŃSKI 90 G
5. PˇCZEK Z JABŁKAMI 150 G
6. ROGAL PˇCZKOWY
7. PˇCZEK KRĘCONY 90 G
8. PˇCZKI SEROWE NA WAGĘ 1 KG
9. STRUCLA Z SEREM LUB MAKIEM 400 G
10. PLACEK DROŻDŻOWY 600 G
11. PLACEK DROŻDŻOWY Z OWOCAMI 400 G
12. PLACEK DROŻDŻOWY DUŻY 2 KG
13. GRZEBIEŃ Z SEREM 300 G
14. CIASTKO SZTUKOWE "DESEROWE" ***
15. BABECZKA Z BUDYNIEM
* NADZIENIA B. SŁODKIEJ - ser, mak, budyń, kruszonka, owoce sezonowe, jabłko
** NADZIENIA PˇCZKA - toffi, budyń, adwokat, ser *** SZTUKOWE RODZAJE - serniczek, jabłecznik, sero-mak, sero-piernik, makowczyk, sero-jabłecznik |